Nytt rekord!!

Nytt besøksrekord igår! Gud vad kul! Hur många (få...) det ær tænker jag inte berætta, det ær patetiskt få, men jag ær i alla fall lycklig! Tack allihopa, nu førgyllde nu min dag!

Lunchpaus

Sitter på kontoret på jobbet och æter medtagen lunch, ris och søtsursås med flæskkøtt. Gott! Ursækta de norska bokstæverna men jag vet inte hu man ændrar, men ni førstår væl...=)

Ganska lugnt på jobbet, mycket kunder men jag håller på att gøra smoothie, så jag slipper stå i kassan ett tag! Skønt det. Øver 12 liter blir det. De ær så goda, i alla fall jordgubb och blåbær, mangon ær inte så værst. Jaja.

Nu ska jag kæka færdigt och gøra lite bestællningar.

Back to work

Tillbaka till jobbet efter helgen då, eller, helg och helg, jag var ledig söndag i alla fall. Nu har jag i alla fall köpt biljett till Linköping till på lördag, nattbuss blev det, nästan allt annat var fullt, tåg gick det inga förrän på måndag.

Nå, man borde bege sig till bussen nu, men först ska jag äta upp min yoghurt.

Hejdå

Dagens (mys)outfit

Såhär ser jag ut idag, varit ute en sväng nu till och med, ganska fint väder, lite sol, lite moln, lite blåst. Unnade mig en, svensk, tidning, så nu ska jag mysa lite med den=) Man fick visst med ett halsband och ett (inbrottssäkert) läppglans i tidningen, aldrig fel!

Väldigt slapp dag idag... Snyggt med avhugget huvud. Mysbyxorna är med Snurre Sprättryck på benet, väldigt sköna. 99 kronor på Bik Boks rea!




Välkommen till min inte nya blogg

Jag har fruktansvärt tråkigt. Ingenting att göra, och ingen att göra ingenting med.

Är det ingen av ni inga personer som läser min blogg som har något förslag på någon aktivitet att göra ensam och pank? Någon bra film eller serie man borde se?

Tröttis och världens sötaste

Jag förstår inte vad det är med mig, jag kanske jobbar för hårt? Jag somnar jättetidigt om kvällarna, före tolv-ett varje natt. Och jag somnar innan jag ens sett färdigt filmen jag är mitt uppe i. Det har tagit mig tre dagar att se en film nu, inte klokt! Men nu på "morgonen" kunde jag se en hel film, kors i taket!

Jaja. Ledig idag i alla fall, borde tvätta, men det kan vänta lite, tvättmaskinen var ju upptagen för en timme sen, så får gå ner igen om en stund. Det är ju först till kvarn som gäller här.

Nee, en till film kanske? Fler avsnitt av simpsons. Eller kanske nåt annat. Jaja. Lunch kanske skulle vara på sin plats, när jag orkar. Jag tillåter mig nämligen att vara totalt hellat på söndagar, eftersom det i regel är min enda lediga dag. Jaja. Bye bye.

(Visst är det världens sötaste voffsing!)





Myskväll ensam=)

Inventering på jobbet idag, har varit en lång dag, men samtidigt ganska roligt. Det skulle varit min lediga lördag idag, men anmälde mig frivillig. Så nu tycker jag att jag är värd lite avslappning med en film och massa onyttigheter. Så, det här blir min kväll


Middag och gråtkalas!

Dagen har varit trevlig måste jag säga, trots att jag i morse var så trött att jag höll på att ramla ihop i en hög. Middag och (fönster)shopping med Sansa, och nu filmkväll med mina mjukisbyxor, haha. Har precis sett Moulin Rouge för hundrasjuttielfte gången och jag tjuter ju som en gris varje gång, jag är som en stor bebis!

Ont i kroppen har jag också, bara jag inte får sån där nervskit igen som förra sommaren, sjukskriva sig går ju ikke!

Imorgon är min lediga dag egentligen, men har anmält mig som frivillig på varetellingen (inventeringen) som vi har imorgon. Vem vet hur lång tid det tar, men men, borde vara någorlunda slappt i alla fall!

Nee, nu mer film, någon serie, bok eller rentav sängen, är ju trött som en åsna, gick ju upp 6 imorse och varit igång ända fram till 21. Galet.

Godnatt

Hemma i Lilleström

Det är så ensamt och tråkigt här nu när alla är borta, känner mig faktiskt lite nere. Sjukt trött är jag i alla fall, det har varit en väldigt lång dag! Upp klockan 5 i morse, efter cirka 1 timmes sömn, sen 6 timmar på tåg, 8 timmar på jobbet, och vips, nu är klockan halv ett! Borde sova nu.

Här är jag, hemma i min lägenhet i Linköping


Linköping

Hemma i Linköping nu, händer inte mycket här, väärldens åskväder inatt dock! Mamma är ju borta i sin gubbes sommarstuga, kul. Yngsta brodern tränar hela tiden, äldsta brodern ligger på sitt rum med datorn. Och jag sitter i vardagsrummet och har tråkigt. Inga kompisar att umgås med, Bea är ju på Rhodos!=(

Men träffade ju Richard och Sanna igår i alla fall, och Elin! Det var ju kul i alla fall! Min älskade lägenhet hälsade jag ju också på, men det kändes konstigt. Jag låg på köksgolvet en stund och bara tittade på allt. Det var en så jobbig känsla, jag kan inte förklara. Men jag klarade inte av att sova där, så sov hos mamma istället, jag får sova hos mig nästa gång.

Jaja. Nu ska jag försöka få Erik att åka och handla och köpa tågbiljett hem. Bye bye

Glad midsommar på er allihop!

Eller säger man trevlig midsommar!? Vad jobbigt det blev.

Jag ska i alla fall åka till Sverige om mindre än en timme! Weeii! Jag är så lycklig!

Det kommer ta typ 5 timmar till Katrineholm, där pappa och bror hämtar upp mig för att sen åka vidare mot Västerås och släkten, delar av den i alla fall. Så som midsommar ska firas för mig, med de nära och kära.

Jag har laddat iPoden med nya låtar och nya spellistor, så jag ska nog klara det, tre böcker och två tidningar har jag också till mitt förfogande.

Hejdå och glad/trevlig midsommar!

Gillar inte rubriksfältet

Sista dagen på jobbet idag, fram tills på tisdag i alla fall, har lite kortsemester. Så ska hem till kära Sweeeden imorgon och fira äkta svensk midsommar, förmodligen med regn, men det hör ju mer eller mindre nästan till! Västerås, eller egentligen Kvicksund utanför, är destinationen så riktigt hem blir det inte, men Sverige är det ju i alla fall! Och jag kommer att få träffa min kära far och Broder Daniel, underbart! Och givetvis alla släktingar, faster, kusiner, farmor osv... Det blir trevligt.

Nee, back to the packing

Usch!

Var inte glad åt resultatet i matchen idag, framförallt inte efter att ha suttit i timmar på en blöt bänk i spöregn och tittat, vid Aker festning i Oslo. Men men, vad ska man göra...

Nu ska jag försöka sova, börjar klockan 7 imorgon. Sen på fredag morgon bär det av hem till Sverige över helgen! Underbart.

Puss och godnatt

Det finns ingen onödig kunskap!

Men detta skulle förmodligen klassas som mindre nödvändig...

Vad är klockan? 21:04
Ditt namn? Linnéa HK
Smeknamn? Vet inte direkt om jag har nåt...
Piercingar? Har haft lite överallt, men jag växte väl ifrån den perioden
Ögonfärg?  Det vet jag knappt själv, det är en salig blandning, blått, grönt, brunt, grått...
Födelseplats: Linköping
Favoritmat? Jag gillar det mesta, men jag älskar ju föräldrarnas hemmalagade såklart!
Någonsin varit i Kalifornien? Nej, inte i USA överhuvudtaget dessvärre...
Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Konstigt fråga, men nej
Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Japp, min familj när jag varit ifrån dom för länge, kärleksattacker
Varit med i någon bilolycka? Nej
Krutonger eller baconbitar? Bacon
Favorit dag på veckan? Fredag eller lördag för det mesta
Favoritrestaurang?  Det har jag nog ingen
Favoritsport: Hockey att kolla på, men just nu fotboll, det är ju EM!
Favoritdrink: Vanilla Sky
Favoritglass: GB's Cornetto Citron
Walt Disney eller Warner Bros? Disney
Favorit snabbmatsrestaurang? McDonald's
Vilken färg har din sovrumstapet? Har ingen tapet, men jag har vit målarfärg
Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Jag har inte körkort, men jag har klarat det en gång och misslyckats en
Vem fick du ditt förra mail ifrån? Eric
Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort?  H&M
Vad gör du oftast när du är uttråkad?  Äter, eller slappar med datorn
När går du och lägger dig? För sent, för det mesta
Vilket tv-program missar du inte? Missar alla, har ingen tv
Senaste person du gick ut och åt middag med? Förmodligen Eva och Eric
Ford eller Chevrolet?  Ford
Vad lyssnar du på just nu?  Britney Spears - piece of me precis just nu, men annars är det väldigt blandat, just nu mycket Lars Winnerbäck, Kent och Håkan Hellström, tycker det passar nu på sommaren
Vilken är din favoritfärg? Rosa eller rött, men jag gillar nästan alla färger!
Hav eller flod? Hav
Hur många tatueringar har du?  Tre; nacken, höften, foten
Har du någon gång kört slut på bensinen? Har inte körkort, så nej
Katter eller hundar?  Hundar, katter är lite scary
Klockslag när du blev färdig med det här? 21:14

Iskaffe Mocca

Har precis provat Tines Iskaffe mocca för första gången. Med "et snev av sjokoladesmak" som det står på. Den var riktigt god! Kan jag rekommendera för dom som har vägarna förbi Norge.

 

Någon?

Ingen som har något förslag på vad man kan hitta på? Någon av de cirka 7 om dagen som läser min blogg kanske? Haha, det är ju patetiskt. För ett år sedan hade jag i alla fall 30 om dagen, men I guess I've lost them all. Jaja, tur att jag skriver mest för min egen skull då, och för de närmaste därhemma som, kanske, saknar mig? Inte?

Stekte nudler med kylling

Stekte nudler med kylling blev det att spise idag, efter jobbet. Maten är från jobbet givetvis, personalrabatt är bra!=)

Jag får besök imorgon, ända från Linköping. Barndomsvännen Amanda hälsar på mig, det blir trevligt. Sen på fredag åker jag till Sverige, för att fira midsommar med familj och släkt, det blir mysigt. Skönt att slippa vara ensam nu när brorsan lämnade mig i fredags, han ska ju vara i Linköping i tre veckor, det är tomt här utan honom måste jag säga.

Jaja, nu ska jag äta färdigt. Bye bye!


FRA-omröstningen

Har läst lite om det där nu på sistone, man missar ju lite om vad som pågår i Sverige när man inte bor där. Jag har ju hört lite om det innan, men inte varit riktigt med på vad det innebär. Men vad är det som pågår i politikernas hjärnor är det första jag tänker!? Lever vi i Kina? Jag trodde Sverige skulle föreställa en demokrati, men när de tar bort den personliga integriteten, vad har vi då kvar? Nee, det är sånt här som får mig att fundera på att inte flytta tillbaka. Fy fan vad jag är besviken på svenska staten.


Nämen nu jävlar!

Ursäkta språket, men nu åskar det också! Nee, då var det spikat, jag ger mig själv tillåtelse att stanna inne heela dagen.

Sådeså.


Regn och jävla Norge

Det spöregnar ute. Fan. Mitt paraply är borta, och jag behöver handla.

Nee, just ja, det är söndag, det går inte att handla i Norge på söndagar, allt är stängt. Jävla Norge, standardfrasen, främst på söndagar. Jag är lika arg varje vecka.

Så, vad ska jag äta nu då?

Kallas den inte smörblomma?


Norrmän vet inte vad kebabtallrik är, eller tallerken, som det heter här


Rydell & Quick spelar på torvet, Lilleström


Lite till av matchtittare


Matchen på storbildsskärm, Aker festning


Alkoholintolerant eller bara gammal?

Vi var ju i Oslo igår, jag och Sanna. jag hade hört av några svenskar att matchen visas på storbildsskärm vid aker brygge och att massor svenskar samlas. Så vi gick det, det var vid aker festning, stort som bara den, storbildsskärmen var i en scen, så det var som en hel konsert. Och givetvis, det var fullt! De berättade för oss att cirka 800 människor stod bakom och tittade, det är ju ganska stora nivåskillnader där, så det stod alltså massor folk på en höjd och kikade ner. Vi gick runt, men där ville vi ju inte sitta i gräset, man såg inte mycket, vi hade inget att sitta på och vi tog ju inte med någon alkohol, för att det skulle finnas servering därinne. Fasen.

Vi gick vidare in mot stan, vi hittade en uteservering som såg full ut, men en vakt sa till oss att de hade storbildsskärm därinne och att det finns plats, som jag hade sagt tidigare, jag ville ju inte göra det ena utan det andra, inte match utan alkohol och inte alkohol utan match. Inte när vi redan värmt upp lite med några smirnoff innan vi gick.

I vilket fall som helst, det fanns lite plats att stå och luta sig mot väggen i ett hörn, och lite plats att ställa ifrån sig ölen på, vi såg matchen bra och vi, i alla fall jag, var nöjda. Kul var det, trots att sverige förlorade.=(

När vi kom tillbaka till Lilleström ville Sanna och Sansa ut, jag hade hunnit bli helt opepp och trött och ville bara hem och sova, men ut blev det visst i alla fall, men jag drack bara vatten och var allmänt skittråkig. Jag fick öl utspillt över mig minst 3 gånger, det var fullsmockat med folk i hela stan, inte konstigt när det är byfest med 100 000 besökare i en stad med 46 000 invånare. Jag tror jag börjar bli gammal, blir trött och vill sova redan vid elva, tycker det är extremt jobbigt ute med alla jobbiga, fulla, störiga människor och klarade bara ett par öl innan jag mådde illa, inte speciellt berusad, bara lätt illamående och hängig. Känner mig som en tant.

Rydell och quick spelade i Lilleström igår också, jag har inte hört dom förut, men jag har hört talas om dom. Så jag stod och tittade på dom i kanske 5 minuter, spännande, haha.

Nee, nu ska jag lägga av med min uppsats om gårdagen, förlåt. Ska lägga upp lite bilder från igår nu.

Äntligen!

Kan jag använda min blogg! Den har varit nere för att den har flyttats, jag fattar ingenting, men får väl skylla mig själv när jag inte kollar mejlen speciellt ofta!

Jahopp. Livet lunkar på som vanligt. Jobbet går bra, socialt går det bra, har ju mina kära vänner här, Anna, Sanna och Sansa som jag umgås med flitigt. Men just nu jobbar en och de andra är i Oslo på jobbmiddag. Det värsta är att nästa vecka är det bara jag och Sansa kvar av "gänget" här, Anna drar till Kina i flera veckor, Sanna flyttar hem till Sverige, min bror åker till Linköping och är borta i nästan en månad och sötnosen är ju också borta, men det har han ju redan varit i över en vecka.

Just ja, för ni som inte vet än, jag är inte singel längre, kors i taket! Det trodde ni inte va!? Lycklig är jag, men eftersom han är iväg så saknar jag honom, men han kommer ju hem om en månad.

Än så länge berättar jag inte vem han är, känns lite nytt än så länge, men vem vet, det kanske kommer framöver, vi får se.

Nee, nu ska jag se på lite OC, dricka lite iste och sen kanske laga lite mat.

Tjejgänget

3 år och 4 månader sedan sist

... och nu är det dags igen!

And I couldn't be more happy. Eller, joo, om jag fick dela det med DIG!


Den här dagen, en deppdag

Han åker. Jag trodde inte den här dagen skulle komma. Eller jag hoppades att den inte skulle det. Det kändes som om det var en evighet till den här dagen. Men idag är det den här dagen. Och jag ska ligga i sängen och deppa.