Jobb jobb jobb. Och bowling

Jahopp. Då var man på jobbet idag igen. Jag skulle varit ledig men en av mina anstællda ær sjuk, så då fick jag jobba i alla fall. Men jag tænker gå hem så fort næsta person kommer, hem till sængen.

Igår kvæll så kækade Eric, jag och Amanda på Sakura, vårt stammisstælle dit vi går ca en gång i veckan. Det brukar bli sushi, men igår tog vi faktiskt alla någon vammat. Det var gott, men jag ångrade mig halvt efteråt, deras sushi ær ju så god!

Ikvæll då. Eric, jag, Sanna och hennes kompis Samira ska bowla hær på Strømmen storsenter dær jag och Sanna jobbar, det blir nog najs. Kul att hitta på lite ibland.

Træningen då, jag har faktiskt kommit igång lite grann, jag børjar lite førsiktigt, och den hær veckan har jag trænat två gånger i alla falll, inte helt hemskt.

Nu måste jag gå, hejdå!

Butikschef

Det var länge sen, jag vet. Jag är nog tidernas värsta bloggerska! Jag riktigt skäms över mig själv. Men nu är jag ensam och har tid, så tänkte ta mig an en liten kort uppdatering.

Jaha, så den förste januari tog jag alltså över Deli de Luca Strömmen och blev butikschef. Glädjen varar inte länge, butiken läggs ned den 15 februari, och sista dagen vi har öppet är den 14e, min födelsedag, surt som fasen.

Jaja. Jag gick i alla fall och var orolig över min blivande arbetslöshet ett tag innan jag fick beskedet om att jag får ny anställning som assisterande butikschef i en butik inne i Oslo från och med den 18e februari, så det var ju underbart skönt måste jag säga!

Mer stora saker än så har nog inte hänt, bara det gamla vanliga, umgås med älsklingen Eric, brorsan Erik och grannarna Amanda, Sanna och Sansa. Och jobbar som fasen såklart!

Jag ska försöka bättra mig med uppdateringen. Men jag lovar bara att försöka!