Deli De Luca

Sitter på jobbet nu, øppnar idag så har varit hær ett tag. Trøtt var jag i morse, men det gick ændå, jag sitter ju hær. Idag har jag produktkurs, tror jag det var, inne på huvudkontoret i Oslo, det blir spænnande. Sedan har jag tre kurser till tror jag och sen ær jag klar! Vad jag ær klar med kan jag ta senare. Många av er vet sækert redan.

Det blir en lång dag idag, från 7-21 med jobb och utbildning, men det ær det vært. Då kan jag førhoppningsvis sova gott inatt. Hoppas på att få træffa ælskling en stund också. Jaja, back to work! Øppnar om knappt tio minuter.

Länge sedan

Jag har helt enkelt varken haft tid eller lust att blogga på sistone, älsklingen är ju hemma. Och så var vi ju i Turkiet förra veckan, eller, vi kom hem förra veckan. Helt underbart var det! Trist och skönt att vara hemma igen.

Händer grejer här hemma, i Norge alltså, jag blir nog kvar ganska mycket längre än vad jag först tänkt. Det var ju tänkt ett par månader först, nu har jag snart varit här i ett halvår, och det lutar åt åtminstone ett år till, men vi får se!

Spännande spännande.