They say good things come to an end

But are we already there?

Det blev visst So you think you can dance igår, finalen! Mona vann! Jag och Sansa lyckades lura oss in gratis, trots att det varit slutsålt i veckor, fan vad vi är bäst! Jag tog en sådär 120 bilder nånting, lägger upp någon här nån dag. Orkar inte nu, inte på humör. Inte på humör för nåt. Skulle vara skönt med ett varmt bad, men har ju inget badkar. Fan.

Godnatt

Inget So you think you can dance ikväll!

Och heller ingen Niclas Bendixen att dregla över. Fasen också! Men jag tänkte gå bort senare inför livesändningen och se om man kan ta sig in, eller i alla fall hänga utanför som en groupie, haha. Njae.

Nyss hemkommen från jobbet, duschen nästa, sen eventuellt jordgubbar och mjölk, om Erik kan gå till affären och köpa socker.

Bye

image60
Niclas

Internetkrångel och hemlängtan

Lite smådeppish, men inget allvarligt. Det kommer och går.

Fint nagellack?

image59

Jävla dator!

Nu, mitt i en lång bloggtext, startade den om sig själv, utan att förvarna eller nåt. Allt jag höll på med försvann och texten var ju givetvis inte sparad. Det är något seriöst sjukt med min dator. Jäkla skit!

Jag orkar inte skriva om all text, och jag minns inte ens vad jag skrev. Det är inte första gången det händer och jag blir bara argare och argare för varje gång.

Nee, nu ska jag slappa, vänta på att håret torkar och sen eventuellt gå iväg och köpa jordgubbar till ikväll. Hejdå


image58


My new obsessions

Mina nya besattheter, OC dvd-box, Iste med fersken (persika) från Tine och choklad, helst inte med non-stop, men man tager vad man haver. Egentligen är varken OC eller choklad några nya besattheter, snarare pånyttfödda, men ni hajar. Iste har jag också gillat länge, men jag har inte varit så förtjust i persika tidigare, förrän nu vill säga.

Nee, nu till en annan besatthet, sängen, börjar 07 imorgon, så borde lägga mig. Godnatt!

image57

Behöver jag berätta att jag är besviken?

På lördagens Eurovision... Nee, jag tror ni fattar.

Har lite hemlängtan till och från, börjar sakna familjen och vänner. Synd bara att man inte har så många kvar därhemma, jaja. Kanske lika bra, med tanke på att jag inte är där ändå. Jag överlever.

Nee, hejdå.

Eurovision song contest tonight!

And I am so excited!!! Nervös också för den delen. Vad underbart det skulle vara om hon vann, igen, underbara Charlotte Perrelli! Jag tror på henne och Hero. Nu ska jag göra mig klar inför kvällen!

image56

Niclas Bendixen

Han är rätt het ändå...

image55

So you think you can dance

Så var man där igen igår, på inspelningen av första delen och livesändningen, det var roligt! Dom är så duktiga på att dansa! Och juryn är ju för härlig, framförallt Niclas Bendixen. Och Benke också då. Jag hoppas på att kunna gå på finalen nästa vecka, biljetterna är slut, men de lottar ut, så jag ska försöka få tag på nån. Jag har ju lyckats komma in gratis på de två första. =)

Jag är så lycklig just nu, i morse var det skitjobbigt, jag hade hemlängtan och ångest, men sen på jobbet var allt bra, som vanligt. Och det gick från bra till skitbra, för precis när jag skulle sluta så kom min underbara chef med en flaska vin och ett kort! På kortet stod det hur mycket hon uppskattar mig och arbetet jag gör och att jag är omtyckt av både personal och kunder, jag blev så rörd så jag började gråta, haha. Tack Monica!

Förresten, kunde ju inte se Eurovision semifinalen igår, har ju ingen tv, men Charlotte gick vidare!! Gud vad jag och Anna är lyckliga!! Underbart!!

Gratulerer med dagen! (17e maj i Oslo)

Herre min jesus vad folk det var på Karl Johan i Oslo, det gick knappt att komma fram. Och ändå var vi där flera timmar (tror jag) efter att kungafamiljen vinkade från slottet. Jag visste ju att de firar sin nationaldag ordentligt i Norge, men herregud! Kul var det i alla fall, se tåg som går förbi, massor folk, massor (fulla) uteserveringar, massor människor i bunad (folkdräkt). Det var härlig stämning, även om det egentligen inte hände så fruktansvärt mycket kanske. Tack Anna för att du väckte mig och drog med mig till Oslo!

De tre programledarna före livesändning

image54

Juryn vill inte sitta still när jag fotar

image53

Livesändning So you think you can dance

Vi fick veta igår att tv-sändningarna till So you think you can dance görs här i Lilleström ca 5 minuter från där jag bor, by walk! Så vi var där idag, vi var bara där under andra delen, utröstningen, livesändningen, men kul var det! Jag vet inte om vi syntes i tv någon av oss (Sanna, Sansa, Anna och jag) men det var roligt ändå! Jag förstår dock inte varför de har sändningarna i Lilleström av alla ställen, och dessutom så säger de ju hela tiden att det är i Oslo, men det är det alltså inte.

Jaja. Här har ni lite bilder från sändningen...


image52

Linköping!

Underbart att vara hemma. Tråkigt bara att tiden går så fort, nu är det mindre än ett dygn till vi åker. Det är fasen bara 12 timmar kvar! Usch!

Jag har hunnit träffa några i alla fall, blir ju i princip hem och träffa familjen, en sväng med Bea och Edi och sen mormor och Ica Maxi. Kändes skönt att handla lite, mitt favoritschampoo till exempel. Och en svensk tidning! Ett litet ingrepp i ett kök har vi fixat också, haha.

Elin och Andy kom ju förbi en sväng i lördags också, det var mys. Även om det bara var en liten stund. Förlåt alla andra, men jag hinner verkligen inte! Och Ida, jag saknar också våra vinkvällar, jag har så roligt med dig! Men jag kommer ju hem en vecka i sommar också. =)

Nee, nu ska jag kolla lite på tv, måste ju passa på, har ju ingen tv hemma i Lilleström.

Bye bye

image50


Ensam och deppig

Eller, brorsan är ju här då, men ändå. Känner mig lite ensam just nu. Ingen speciell anledning, ingen jag vill nämna i alla fall. Det är nog bättre imorgon, hoppas jag.

Jag funderar på att ta mig en promenad. Kanske skulle vara skönt att clear the thoughts så att säga.

Godnatt


image49


Här är jag, 35,6-åringen

Gjorde ett test på Facebook, jag hade 19-komma-nåt vuxenpoäng och min ålder beräknades då vara 35,6 år. Nu känner jag mig därför gammal. Kanske därför jag tjatar på brorsan om disk och så vidare, han sa att jag är precis som mamma. Kanske bara acceptera att jag är en minikopia av henne. Eller, mini och mini, hon är ju mindre än mig. Men ni förstår vad jag försöker säga.

Nee, nu ska jag vara uttråkad lite till. Hejdå




Jävla skit!!

Skrev just ett långt inlägg, men internet la av och allt försvann!! Det gick från värre till värst på en halv sekund! Ingen bra kväll ikväll, lördag och allt, sista arbetsdagen denna veckan, kan sova läänge imorgon om jag vill, men neej då, hela kvällen är förstörd. Mitt humör är i botten, jag är extremt uttråkad och jag kommer inte på något att göra, har inte någon att göra något med heller för den delen. Plus att på allt det här så börjar jag känna mig ensam och deppig, men det är nog bara på grund av allt annat. Hemlängtan för att det är så jäkligt här just nu, inget att göra och ingen att vara med. Då är det inte kul.

Jobbet är bra i alla fall. Där trivs jag, även om det är skönt att vara ledig till måndag nu. Men givetvis finns det inget att göra!

Här ska jag spendera min lediga lördagkväll, med datorn i knäet, sjukt tråkigt!

image47

Det är vår i Lilleström

Härligt att våren äntligen är här! Dessvärre regnar det ju lite nu och då, men det kan jag tåla. Värre är att jag glömt var jag gjort av mitt paraply. Klantig som vanligt.

Fredag idag, det känns ju som att man vill göra något roligt då, men vad skulle det vara? Jag jobbar ju dessutom imorgon, så det känns inte som om det är någon idé. Får väl se på någon film. Godis har jag ju köpt mig lite i alla fall, Ahlgrens sura bilar.

Ha en fin fredagkväll!

image46

Ljuva baksmälla

image45

Hade en superlång förfest med två tjejer som jag bor granne med igår kväll, jättetrevliga! Jag träffade dom på jobbet för några veckor sedan, och det visade sig då att vi är grannar. Igår visade det sig även att de är båda från Linköping(!) och att den enas mamma jobbar extra på samma ställe som min mamma. Och idag, när jag berättade detta för min bror så visar det sig att han vet vem hennes mamma är! Världen är bra liten ibland!

Blev ingen utgång, vi kom på klockan 02 att oj, vi har visst glömt att gå ut, så vi tog bara en runda på stan och hamnade på Burger King. Kul hade vi i alla fall, det hoppas jag att vi gör om!

Härlig baksmälla idag då, jag är ju inte helt frisk från min förkylning heller, så det gör ju inte precis det hela bättre. Men jag mår inte så dåligt ändå faktiskt. Nee, nu lagar jag faktiskt mat och då jag inte vill bränna min pytt i panna så borde jag gå nu. Hejdå!