Monday, bloody monday

Jag tycker inte om måndagar, inte alls. Hur bra man æn trivs på jobbet och hur bra det æn går så vill man aldrig gå upp ur sængen på morgonen! Men precis som alltid annars så måste man. Jag tycker inte om att leva efter måsten, men jag måste!

Jag ær ensam hela dagen på jobbet idag, Halvor skulle kommit 11 men det døk upp något annat så huvudkontoret lade beslag på honom, vældigt tråkigt att stå ensam 8-9 timmar, utan paus, utan toalett, utan någon att prata med osv. Men men, jag MÅSTE!

Nee, nu ska jag fortsætta med mina måsten, før jag måste næmligen stæda kontoret. Och fylla på læsk i kylen. Och massor andra alldeles førtræffligt underhållande arbetsuppgifter!

Måste man så måste man.

Feeling blue

Ingen bra period just nu känner jag. Jag är trött för det mesta, halvhängig och lite smådeppig av olika anledningar. Jaja, jag får försöka rycka upp mig på något sätt.


Popcorn har vi i alla fall! Närmare bestämt 120 liter.


Boored!

Jag är så uttråkad så jag dör, här ensam i mitt lilla rum i vår lilla lägenhet. I och för sig är ju Erik bror här, men han är ju i "vardagsrummet". Ätit har jag inte gjort heller, det kanske man borde ta sig an! Det känns som ett stort projekt att bara värma lite soppa, trött och hängig är jag. Fryser gör jag också. Som en gris. Nee, slut på gnället!

Idag har vi sorterat dagstidningar för 3 veckor på jobbet, tror ni att det blev en del eller? Flera hundra, minst. Det blev lite kul till sist, när man kom in i det, vi var tre stycken mot slutet, och då kände man sig lite som tomtenissarna i Kalle Ankas julafton, det som jag missade på tv i julas för att jag låg dödssjuk och halvt medvetslös i soffan. Jaja.

Nee, nu får jag väl ta tummen ur arslet och värma den där jäkla soppan. För hungrig är jag ju, även om aptiten och orken tryter.

Lax

Ikväll blir det lax, sås och potatis. Lite kul att laga mat egentligen, känner mig som en liten hemmafru. Lagar mat o grejer till Eric kommer hem från träningen. Vilken lyx, för honom...;)

Idag har jag jobbat hela dagen, suttit på ett freazing kontor i flera timmar till exempel, 11 grader! Usch, jag trodde fingrarna skulle ramla av! Men men.

Nee, nu borde jag fortsätta med maten, tina laxen kanske vore smart!

Hejdå.



Friends

Hej!

Nu ska jag och Eric kolla på Friends en snabbis före hans träning. Ikväll ska vi laga ordentlig mat är det tänkt, kycklingfilé, ris och sås. Najsigt.


Driit kjedelig

Jobb, jobb, jobb. Idag ær jag tyværr inte motiverad alls, var på g i morse men nu børjar humøret att dala.

Fødelsedag och butikstængningsdag om 12 dagar då, inte kul alls, inget av dom faktiskt. Min kæra pojkvæn behagar ju inte att vara hemma på hela helgen, jag får inte frukost på sængen, inga presenter, ingen fødelsedagsmiddag, ingen fødelsedagspuss, ingenting! Det ær dessutom Alla hjærtans dag! Det hær får han gottgøra længe, tycker jag! Det blir ju i alla fall middag med Sanna, Sansa(?), bror Erik och Amanda. Kommer sakna familjen och vænnerna dærhemma bara, men men.

Det blev bara två træningsdagar førra veckan, men det ær ændå ganska bra, med tanke på att før 2 veckor sedan hade jag inte trænat på øver en månad. Jag børjar lite lugnt. Sen tænkte jag væl øka till 3 i alla fall, hoppas bara jag har tid och att motivationen inte tryter igen...

Nee, jag ska væl jobba lite nu. Står ensam hela dagen idag, vi har en sjukling hær. Fasen. Det ær tufft att vara butikschef ibland, men coolt! Haha